NORRIS Colonel stylová sedací souprava

Cena sestavy na hlavním obrázku v látce od

178 000 Kč

Cena sestavy na hlavním obrázku je 195 300 Kč

Model NORRIS Colonel se vyznačuje vyzývavým charakterem, který je výsledkem harmonického propojení dvou ikonických stylů – Chesterfield a Capitonné. Tyto styly, ovlivněné dekádami 60. a 70. let, propůjčují pohovce nejen nostalgický nádech, ale také moderní a přitažlivý vzhled zřetelný nejen v jeho vizuálním provedení, ale také v jeho funkčnosti a flexibilitě. Pohovka odráží volný, neformální životní styl té doby, který klade důraz na pohodlí a individualitu. Tento model je možné nakonfigurovat přesně podle vašich potřeb a preferencí. Preferujete tradiční vzhled? Norris to zvládne. Chcete mít maximální pohodlí s lenoškou? Žádný problém. Potřebujete rohovou pohovku pro velkou rodinu nebo samostatně stojící ostrůvek pro moderní obývací pokoj? Vše je možné. Tato flexibilita činí z modelu NORRIS Colonel univerzální kousek, který se dokáže přizpůsobit jakémukoli prostoru a životnímu stylu.

Jedním z výrazných prvků modelu NORRIS Colonel je jeho výrazná hloubka sedáku, která dodává pohovce svůdnou útulnost. Volitelné polštáře pak dodají další úroveň pohodlí a stylu, což z NORRIS Colonel činí skutečně luxusní a komfortní sedačku, která splní váš sen o dokonalosti. Všechny naše pohovky a křesla certifikovány FSC® (Forest Stewardship Council®). Díky tomu si můžete být jisti, že váš nákup přispívá k ochraně životního prostředí a podporuje udržitelné hospodaření v lesích.

Navíc je model NORRIS Colonel vybaven vysoce kvalitní pěnou bez freonu, což znamená, že nejen že poskytuje vynikající komfort, ale také minimalizuje svůj dopad na životní prostředí. Tento model je skutečně navržen tak, aby splňoval ty nejvyšší standardy jak v oblasti designu a pohodlí, tak i v oblasti udržitelnosti a ekologické odpovědnosti. V konečném důsledku je model NORRIS Colonel víc než jen pohovkou – je to výraz vašeho životního stylu a hodnot.

 

Získejte navíc tyto výhody:

  • individuální přístup
  • dodání 8-12 týdnů
  • dovoz sedačky zdarma
  • zabezpečíme vynášku a montáž sedačky

 

Sestava na hlavním obrázku je Pohovka L + Element 105 (RVM) + roh + 2HT P (RVM) typ: D088641B

Rozměr sestavy  je 169 x 349 x 255 cm

 

Jelikož NORRIS Colonel je ztělesněním exkluzivity a luxusu, preferujeme osobní přístup ke každému zákazníkovi.

Model je možné vyzkoušet na některém z našich obchodních míst. Rádi vám poradíme, na které prodejně je umístěn.

Abyste si mohli být jisti, že získáte tu nejlepší sedací soupravu, která bude plně odpovídat vašim požadavkům a vkusu, prosíme, vyplňte náš Poptávkový formulář, nebo nás kontaktujte na čísle: +420 602 416 768

V případě dotazů volejte od pondělí do neděle 10–19 hod. na

+420 602 416 768